lauantai 14. lokakuuta 2017

KAURISPIHVEJÄ


Jahtikausi alkanut ja isäntä jauhoi kauriinlihaa. Tein siitä sitten muutaman hyvän jauhelihapihvin. Oikeasti riistaliha ei paljon mausteita eikä ylimääräistä härpäkettä tarvitse, mutta välillä on kiva tehdä erimakuista kuin perinteistä. Jauhettua lihaa taisi olla noin 400 g. Lisäsin joukkoon noin desin korppujauhoja jotka olivat lionneet vedessä, pari kananmunaa, voissa paistetun ison sipulin, savusuolaa, pippuria, valkosipulituorejuuston loput, creamy pepper-dippipussin, grillimaustetta, yrttimaustetta, lorauksen balsamicokastiketta ja hippasen tulista sinappia.....
Paistoin pihvit  reilussa öljyssä/voissa pannulla, joka antoi hyvää makua pihveihin.
Ei huono!







Illalla vielä vähän kauriin ulkofilettä kukkakaalipyreellä..oioi!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti