keskiviikko 10. toukokuuta 2017

KIKHERNE-PUNAJUURIPIHVIT UUNISSA


Tuli jotenkin laiskuus näiden paistamisessa. Taikinasta tuli pikkasen löysää kun korppujauhot loppuivat. Sitten ajattelin että laitanpa "pihvit" uuniin, jotta ei tarvitse seisoa hellan vieressä turhia. Ihan hyviä niistä tuli uunissakin. Leivinpaperin päälle lusikoin "taikinakokkareita" ja annoin olla 220 asteessa noin vartin verran. Hassun näköisiä niistä tosin tuli mutta eipä se makua haittaa.


Taikina:
4 kpl raastettuja etikkapunajuuria
1 prk kikherneitä (225 g)
1 dl turkkilaista jogurttia
1 dl korppujauhoja
2 kananmunaa
1 tl timjamia
1 tl suolaa
mustapippuria, yrttimaustetta
öljyä paistamiseen

Kastike:
1 rkl kapriksia
2 dl turkkilaista jogurttia
2 tl piparjuurta
mustapippuria


 Taikinassa sekoitin kaikki sekaisin sauvasekoittimen kanssa ja annoin turvota pikkasen aikaa. Kikherneet olivat pahvisesta purkista, jotka ovat käyttövalmiita.
Helppoa ja nopeaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti