keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

VILLE VALLATON


Tuli tehtyä Ville Vallaton-leivokset.

Pohja:
300 g kaurakeksejä
120 g voita

Täyte:
4 liivatelehteä
2dl kermaa
1,2 dl tomusokeria
500 g maustamatonta tuorejuustoa
3 munan valkuaista
2 tl vaniljasokeria
1 dl Pisang Ambon likööriä

Mikäli haluaa että likööri maistuu enemmän, kannattaa liivatteiden kanssa
                                                            kiehauttaa vain puolet likööristä ja laittaa puolet suoraan täytteeseen....          
                                                                Itsellä on säädettävä irtopohjavuoka ja tästä kun tekee                                                         juustokakun voi tehdä 24-26 kokoiseen vuokaan.























Koristeeksi tein suklaakoristeita sekä sokerissa, vedessä ja Pisang Ambonissa kandeerattua limeä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti